Restorani

Izdvajamo iz ponude proizvoda

Znate li da gosti higijenu smatraju važnijom od same ponude hrane, odnosa vrijednosti i utrošenog novca ili kvalitete usluge? Odnosno, 80% ljudi tvrdi da bi zaprljano posuđe imalo negativan utjecaj na njihov dojam prilikom objeda. Navedeno vrijedi bez obzira radi li se o ugostiteljskom objektu- restoranu ili hotelu ili pak o staračkom ili studenskom domu ili bilo kojem objektu koji servira hranu.

S Ecolabom kao svojim partnerom sigurni ste da je svaki aspekt vašeg poslovanja zaštićen, od ulaza do sporednog izlaza. Uz to što vam pomažemo na području sigurnosti hrane, zadovoljstva gostiju, sigurnosti zaposlenika i operativne učinkovitosti, u mogućnosti smo osigurati sveobuhvatnu potporu od strane naših prodajnih predstavnika.

 

Djelatnost pripreme hrane postaje sve zahtjevnijom, te pitanja kvalitete, troškova, osoblja i higijene traže kontinuirano obraćanje pozornosti na detalje. Kvaliteta hrane i čistoća ambijenta u kojem se ona poslužuje ključni su elementi koji utječu na dojmove gostiju.

ČISTO.SIGURNO.DJELOTVORNO.

Poslovanje i za ekonomično postizanje higijenskih standarda kakve očekujete i kakvi vas lišavaju briga oko sukladnosti sa zakonskom regulativom.  Program smanjuje rizik od zaraza koje se prenose hranom i rizik od kršenja propisa.  Osigurava učinkoviti higijenski menadžment koji obuhvaća sve faze, od ulaska namirnica do postupaka čišćenja u kuhinjskim i restoranskim prostorima.

Uz naše programe koristite prednosti:

  • ugodnog, čistog, higijenskog i sigurnog okruženja za vas, vaše osoblje i goste
  • smanjenja potrošnje vode, kemikalija i energije
  • rješenja za sprječavanje zaraza koje se prenose hranom i križne kontaminacije
  • niže “cijene čistoće” uz učinkovite proizvode i kontrolirano doziranje
  • čistih i sigurnih površina za pripremu hrane i podova
  • blistavo čistih čaša, sjajnih tanjura i pribora
  • osoblja upoznatog s najnovijim higijenskim propisima