Akcija – Ecolab

Novosti

Provjerite proizvode na akciji, akciju na količinu, kao i top proizvode koje preporučujemo po kategorijama kupaca:

AKCIJA: Popust na količinu primjenjiv na sve proizvode u Dalbo asortimanu:*

popus 5%

Naručite proizvode iz našeg asortimana u iznosu koji premašuje iznos narudžbe od 2000 kn (+pdv) te ćemo vam odobriti popust u iznosu od 5% na naručeni iznos. Možda vas interesira:

popust 10%

Naručite proizvode iz našeg asortimana u iznosu koji premašuje iznos narudžbe od 4000 kn (+pdv) te ćemo vam odobriti popust u iznosu od 10% na naručeni iznos. Možda vas interesira:

*Akcija s 5% i 10% popusta traje do 30.06. i odnosi se isključivo na nove kupce Dalbo d.o.o.! Iznosi su definirani bez PDV-a! Navedena akcija isključuje ostale akcije (25% na odabrane proizvode i 3+1 akciju)

AKCIJA: 25% popusta na Ecolab Chlorasept i Ecolab Acidoclar proizvode za nove kupce:*

Ecolab Chlorapet

Chlorasept Dpopust 25%

Raznosvrsno, snažno, klor-alkalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju muzne opreme i spremnika za hlađenje mlijeka.

Primjena: Preporučuje se čišćenje i dezinfekcija mljekarske opreme odmah nakon mužnje s otopinom Chlorasept D, a spremnika za hlađenje mlijeka odmah nakon pražnjenja.

Pakiranje: 24 kg

Redovna cijena: 294,24 kn + pdv

Cijena s popustom: 220,68 kn + pdv

Ecolab Acidoclar

Acidoclarpopust 25%

Snažno, kiselo sredstvo za čišćenje mljekarske opreme i spremnika za hlađenje mlijeka.

Primjena: Preporučuje se čišćenje muzne opreme s Acidoclarom odmah nakon mužnje. Također, spremnici za mlijeko trebali bi se očistiti odmah nakon pražnjenja. Preporučuje se upotreba Acidoclara naizmjenično s kloralkalnim sredstvom kao što je Chlorasept-D. O

Pakiranje: 24 kg

Redovna cijena: 347,52 kn + pdv

Cijena s popustom: 260,64 kn + pdv

*Popust na Ecolab proizvode za dezinfekciju Chlorasept i Acidoclar isključuje popust od 5% i 10% na količinu koji se primjenjuje na sve ostale proizvode iz Dalbo ponude! Ponuda je dostupna isključivo novim kupcima i traje do 30.06.2016 ili do rasprodaje zaliha. Za više informacija obratite nam se na info@dalbo.hr

Back to top