Tekstilni artikli

Novosti

U ponudi imamo tekstilne artikle za hotele, hostele, motele, apartmane, kampove, restorane, kafiće, staračke domove, brodove…

Nudimo vam tekstilne artikle s kojima je gost u dodiru, kojima održava higijenu, u kojima spava i na kojima objeduje. Pogledajte pojedinu kategoriju tekstilnih artikala te odaberite garantiranu top kvalitetu tekstilnih artikala koji garantiraju dugotrajnost i izdržljivost proizvoda, provjerite povoljne cijene downloadom cjenika, te ukoliko naručite veću količinu proizvoda nudimo popust na količinu i avasno plaćanje. Svi tekstilni artikli u ponudi (jastuci, salvete, štepdeke, popluni, stolnjaci, plahte, jastučnice, ručnici) su od 100% pamuka i u bijeloj boji. Po zahtjevu isporučujemo tekstilne artikle i u boji. Cijene su informativnog karakera te ukoliko zatražite ponudu poslat ćemo vam finalnu ponudu ekskluzivno za vas.. Provjerite ponudu pojedinih tekstilnih artikala klikom na sliku kategorije.

Ručnici

Rucnici

Ogrtači

ogrtaci

Stope

Stope

Štep deke

štep deke

Jastučnice

Jastučnice

Salvete

salvete

Plahte

Plahte

Nadstolnjaci

nadstolnjaci

Jastuci

jastuci

Stolnjaci

stolnjaci

Navlake - popluni

navleke-popluni

Staze

staze

Cjenik

Pogledajte cjenik tekstila *

* Cijene su informativnog karaktera. Za konačnu cijenu zatražite ponudu.

Narudžba

Zatražite ponudu*

* Odaberite željene artikle te ćemo vas kontaktirati s ponudom ekskluzivno za vas! Odobravamo popust na avasno plaćanje i ovisno o naručenoj količini.

Back to top