Profesionalni usisavači, perači podova, pometalice Comac

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Zašto Comac?

1. Vremenska vrijednost: Zahvaljujući tehničkim rješenjima, materijalima i procesima, Comac strojevi su prepoznati na tržištu kao proizvodi koji zadržavaju visoku vrijednost tijekom vremena, iako se učestalo koriste tijekom životnog ciklusa. Comacov proizvod je simbol za izdržljivost!

2. Dalekosežan raspon: Bez obzira tražite li rješenje za čišćenje eksterijera ili interijera, uvijek ćete prepoznati da je Comac stroj pravi izbor za vas! Širok asortiman modela vam je na raspolaganju i svakako će zadovoljiti sve vaše potrebe. Comac je oduvijek globalni dobavljač profesionalcima za čišćenje, korisniku vještom i zahtjevnom, koji u Comacu uvijek vidi savršenog partnera za posao najveće kompetentnosti.

 

Comac profesionalni strojevi za čišćenje Comac2

Tehnička rješenja

3. Otporniji spremnici: Comac strojevi za ribanje koriste polietilenske spremnike. Ovaj materijal je veoma otporan na kemijska rješenja i omogućava izvrsnu nepropustnost tijekom vremena te je otporan na promjenu temperature. Štoviše, polietilenski spremnici se vrlo lako dezinfeciraju. Comac je jedna od kompanija koja je prihvatila navedeni materijal. Navedeno veoma cijene industrijski dizajneri jer im ne smeta na putu kreativnosti u ostvarivanju izuzetno atraktivnih i funkcionalnih modela.

4. Kompaktne količine: Comac strojevi za čišćenje imaju inovativan dizajn koji je primjenjen na velikim količinama, čime se oblikuju vrlo kompaktni i i efikasni strojevi.

5. Tišina u službi medicinskih okruženja: Comac strojevi za čišćenje su izrađeni s novim zvučno izoliranim glavama koje obuhvaćaju motor za usisavanje i štite ga od curenja vode te, iznad svega, postižu vrlo nisku razinu buke, a bez odustajanja od usisne snage.

To je razlog zašto se ova nova generacija Comac strojeva za čišćenje može koristiti u okruženjima za čišćenje, poput staračkih domova i bolnica koje su vrlo osjetljive na buku tijekom operacija čišćenja, ili na prodajnim mjestima kao što su supermarketi tijekom uobičajenog radnog vremena.

6. Jednolika čistoća na cijeloj površini: Homogena čistoća dobivena nakon prolaska stroja postiže se kroz poseban dozator koji je izmislio i primjenio Comac za rad sa dvije četke, a koja uvijek jamči ravnomjerno strujanje otopine deterdženta čak i kod smanjenog otpuštanja.

Comac profesionalni aparati za čišćenje

7. CDS – Comac sustav doziranja (vode i deterdženta, uštede do 50%): Uobičajeno ručno podešavanje protoka vode na tradicionalnim strojevima za ribanje ne mogu osigurati preciznost, niti konstantan protok dezificijensa, pogotovo što se spremnik sve više prazni: Rezultat je 30-50% dodatna potrošnja otopine deterdženta. CDS je novi sustav doziranja vode i deterdženta od strane Comaca, omogućavajući strojaru da dozira vodu i deterdžent, zahvaljujući 2 odvojena selektora.

To znači da se količina otopine može prilagoditi gotovo odmah na određene vrste prljavštine na koje je strojar naišao, eliminirajući višak potrošnje koji su povezani s tradicionalnim strojevima za ribanje.

CDS sustav za doziranje dovodi do značajnog povećanja produktivnosti i stalne kontrole na troškovima rada, što je osobito važno kada se stroj koristi na dnevnoj bazi.

Comac CDS sustav za doziranje omogućuje promjenu vrste deterdženta u bilo kojem trenutku, jednostavnom zamjenom spremnika. Navedeno znači:

  • Povećanu sigurnost operatera, koji nikad ne dolazi u dodir s kemikalijom;
  • Mogućnost korištenja deterdženta najpogodnijeg za karakteristike intervencije

8. Jednostavnost korištenja. Strojevi dizajnirani za ne-KV operatore: Svatko može koristiti Comac strojeve! Instrumentne ploče su napravljene imajući na umu maksimalnu ergonomiju. Sve komande su nadohvat ruke: od brzine čišćenja do nadzora doziranja vode i deterdženata.

Comac profesionalni aparati za čišćenje

9. Mogućnost korištenja stroja s fiksnom prilagodbom: Kada se količina vode i deterdženta potrebnih za specifične primjene podesi, Kontrolne tipke se mogu odstraniti – na taj način operater ne može utjecati na protok otopine i nastavlja raditi pod istim uvjetima.

10. On-board punjač baterije: Na zahtjev, strojevi iza kojih se hoda mogu biti opremljeni praktičnim putnim punjačem. Za punjenje uređaja, sve što je potrebno je spajanje isporučenog kabela na redovnoj utičnicu.

 

 

Ponuda strojeva za čišćenje:

 

  1. Comac L20 B-E

Comamc samohodni čistač poda L-B-EL20 B-E samohodni strojevi za čišćenje su prikladni za čišćenje i održavanje komercijalnih površina do 1400 m².

DOstupni su u električnoj verziji ili pogonjeni baterijom, s 1 disk četkom od 51cm radne širine L20 B-E samohodni strojevi se koriste za čišćenje komercijalnih površina, prodajnih mjesta, dvorana, wellness centara i medicinskih okruženja u cjelini.

Oni se ističu u svom segmentu zahvaljujući:
• jednostavnosti korištenja, bez potrebne izobrazbe
• smanjenoj razini potrošnje
• lakom održavanju na kraju rada
• dobrom upravljivosti
• pouzdanosću tijekom vremena

U nastavku vam navodimo tehničke karakteristike:

Comac L 20 E – tehničke specifikacije: napon 220 V, četka Ø 510 mm, 135 okr. četke u min, širina usisavanja 680 mm, pritisak četke 27 kg, rezervoari čiste/prljave vode 40/40 lit., motori četke/usisavača 750/450 W, radni učinak do 1600 m2/sat, težina praznog stroja 62 kg. Perač isporučujemo; sa tvrdom i mekom četkom, nastavkom za filc i dva filca.

Comac L 20 B – tehničke specifikacije: napon 24 V, snaga motora četke/usisavača 560/310 W, četka Ø 510 mm, 140 okr. četke u min, širina usisavanja 760 mm, pritisak četke 22 kg, rezervoari čiste/prljave vode 40/40 lit, radni učinak do 1600 m2/sat, težina praznog stroja sa baterijama 116 kg.

comac l 20

 

3. Comac Simpla 50 

Profesionalni čistač poda Comac SimplaPogodan za održavanje i dubinsko čišćenje velikih područja na kojima je potreban krajnji oprez prilikom operacije čišćenja (za površine do, 1.650 m²).

Novi strojevi za ribanje su dostupni u verzijama:
· Simpla 50 E-B-BT sa 1 disk četkom s 50 cm radi širine,
· Simpla 55-65 BT sa 2 diska četkama s 56 i 66 cm radne širine,
· Simpla 50 BTS, brišuća verzija, s 2 cilindrične četke s 50 cm radne širine.

Oni ističu u segmentu zahvaljujući:
• njihovoj robusnosti,
• njihovoj sposobnosti manevriranja,
• tišini, koja nudi visoku udobnost rada,
• pouzdanosti,
• jednostavnosti korištenja,
• inovativnom dizajnu,
• ograničenim operativnim troškovima.

Simpla 50 BT- tehničke specifikacije:napon 24 V, četka Ø 500 mm, 250 okr. četke u min,širina usisavanja 760 mm, pritisak četke 35 kg, rezervoari čiste/prljave vode 55/62 lit., motor četke/usisavača 560/330 W, radni učinak do 2000 m2/sat, težina praznog stroja sa baterijama 220 kg. Perač isporučujemo kompletan; sa ugrađenim punjačem, trakcijskim Gel baterijama, tvrdom i mekom četkom, nastavkom za filc i dva filca.

comac simpla 50 bt

Simpla 50 BST – Tehničke specifikacije: napon 24 V, radna širina 500 mm, širina usisavanja 760 mm, 700 okretaja četaka u minuti, brzina kretanja 0 – 4 km/h, zapremina rezervoara čiste/prljave vode 55/62 li, motor četaka 600 W, usisni motor 330 W, pogonski motor 150 W, radni učinak do 2000 m2/h, težina stroja sa baterijama 220 kg. Perač isporučujemo kompletan; sa ugrađenim punjačem, trakcijskim Gel baterijama i četkama.

comac simpla 50 bst

4. Comac Innova 55B

Profesionalni čistač poda Comac Innova Innova 55 B stroj za ribanje uz vožnju, zahvaljujući vrlo kompaktnim dimenzijama može zamijeniti tradicionalnu šetnju iza stroja za ribanje i čišćenje u čišćenju i održavanju površina do 3000 m².

Dizajniran od strane Comac-a, stroj za ribanje Innova 55B je izuzetno pogodan: doista, s istim ulaganjem kao za stroj iza kojeg se hoda, moguće je imati Comac Innova 55 B koji je više user-friendly i omogućuje brže čišćenje.

Smanjenih dimenzija i s pogonski kotačom za upravljanje, inspiriran automobilističkim inspiracijcijama, omogućuju ovom modelu potrebnu upravljivost za čišćenje i održavanje u malim prostorima; ide vrlo lako oko prepreka za završetak operacije čišćenja u kraćem vremenu nego što bi bilo potrebno za šetnju iza samohodnog stroja s žičanom četkom uz znatne uštede na troškovima za čišćenje.

Dostupan je u osnovnoj verziji s tehnologijom za optimizaciju potrošnje i Eko ON / OFF sustavom koji automatski zaustavlja protok četkom i vodom dok je uređaj u stanju pripravnosti. Na zahtjev je dostupna i sa integriranim punjačem.

Innova 55 B -Tehničke karakteristike: napon 24 V, snaga pogonskog motora/ četke/usisavača 300/450/310 W, četka 560 mm, 170 okr. četke u min, širina usisavanja 780 mm, pritisak četke 23 kg, rezervoari čiste/prljave vode 70/70 lit, radni učinak do 3000 m2/sat, težina praznog stroja sa baterijama 190 kg. Perač isporučujemo kompletan; sa ugrađenim punjačem, trakcijskim Gel baterijama, tvrdom i mekom četkom, nastavkom za filc i dva filca.

comac inova 55 b

5. Comac Vispa

Profesionalni perač poda Comac VispaComac Vispa je namijenjena za pranje tvrdih podova u uredima – nudimo Vam perač Vispa u dvije izvedbe (baterije i struja).

Savršena za zamjenu ručnnih sustava za čišćenje u malim i uskim prostorima. Idealna za operacije održavanja i  čišćenja. Vispa 35 je dostupana kao baterijama pokretan ili kablom pokretan stroj u verziji za pranje ili baterijama pokretan u verziji za pometanje.

Verzija s napajanjem iz baterija je najbolja za manevriranje u malim i uskim prostorima. Vispa 35 se isporučuje u kompletu sa četkom ili jastučićem. Verzija napajana iz baterija dolazi sa ugrađenim punjačem za baterije i gel baterijom kao standardnom opremom. Na zahtjev, električna verzija može biti isporučena sa 15 m kabla.

Vispa 35 je jedini stroj malih dimenzija koja može vrlo lako očistiti prostoriju i u kutovima i uz zidove

Comac Vispa 35 E- tehničke karakteristike: napon 220 V, snaga motora četke 250 W, četka Ø 350 mm, 140 okretaja četke u minuti, širina usisavanja 440 mm, pritisak četke 20 kg, rezervoari čiste/prljave vode 7/7 lit, radni učinak do 1050 m2/h, težina praznog stroja 37 kg. Perač isporučujemo kompletan; sa tvrdom i mekom četkom, nastavkom za filc i dva filca.

comac vispa 35 e

Comac Vispa 35 B – tehničke karakteristike: napon 12 V, snaga motora četke 250 W, Ø četke 350 mm, 140 okretaja četke u min., širina usisavanja 440 mm, pritisak četke 20 kg, rezervoari čiste/prljave vode 10/10 lit, radni učinak do 1050 m2/sat, težina praznog stroja sa baterijama 67 kg. Perač isporučujemo kompletan; sa ugrađenim punjačem, trakcijskim Gel baterijama, tvrdom i mekom četkom, nastavkom za filc i dva filca.

comac vispa 35 b[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button title=”Kontaktirajte nas!” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”btn-large” href=”mailto:info@dalbo.hr”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

* Odaberite željene artikle te ćemo vas kontaktirati s ponudom ekskluzivno za vas!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]