Praonice rublja

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Dok s jedne strane korisnici očekuju savršene rezultate čišćenja i sve veću kvalitetu usluge, s druge strane sektor pranja rublja suočen je sa zahtjevnim izazovima na planu higijene, sigurnosti i ekološke održivosti – oni su sve veći, a raste i pritisak troškova. Ecolab nudi najsofisticiranija rješenja kako za komercijalne praonice tako i za interne praonice rublja.

Interne praonice rublja

Sami brinete o svom hotelskom, restoranskom ili bolničkom rublju, jer vodite posao i perete rublje u svom vlastitom objektu, znači u svojoj “kućnoj” praonici rublja.

Ecolab nudi rješenja za usluge i proizvode koji vam pomažu pri svakodnevnim izazovima u održavanju higijene tekstila specifičnog za vašu djelatnost. Kako zahtjevi vaših klijenata rastu praktički dnevnom dinamikom, Ecolabovi proizvodni programi u kombinaciji sa stručnim znanjem našeg tima osigurat će vam čiste, sigurne i učinkovite postupke pranja i pomoći u svladavanju izazova – uvijek i na svakom mjestu.

Komercijalne praonice rublja

Ecolabova divizija za tekstilnu higijenu nudi proizvode, sustave, usluge i rješenja koja ispunjavaju uvjete različitih i zahtjevnih okruženja u djelatnosti komercijalnog pranja rublja. Svjesni činjenice koliko su korisnici različiti s obzirom na veličinu, tehnologiju i potrebe za uslugama, u Ecolabu smo organizirali diviziju za tekstilnu higijenu koja nudi kemijska sredstva, dozirnu tehniku i tehničku ekspertizu komercijalnim i industrijskim praonicama rublja kao i za djelatnost iznajmljivanja tekstila, čime ova divizija nadopunjuje Ecolabovu diviziju za institucionalnu higijenu koja ispunjava potrebe vlastitih praonica u različitim djelatnostima. Ecolab je osmislio totalan pristup potrebama današnje industrije pranja rublja, s bogatom ponudom, i pionir je u svojoj poslovnoj grani na ovom području.

Iskusni specijalisti za pranje rublja

Specijalisti za higijenu tekstila upoznati su s najnovijim tehnologijama i postupcima i zadaća im je osigurati apsolutnu kvalitetu tih postupaka u vašoj praonici. Naši stručnjaci za razvoj proizvoda i postupaka permanentno rade na novim, sve djelotvornijim proizvodima i inovativnim postupcima pranja, kako bi na najbolji način zadovoljili vaše buduće potrebe. Na zahtjev, naši će stručnjaci obaviti reviziju (audit) vode i energije u vašoj praonici, koja će obuhvatiti kompletan postupak, od pripreme vode i pare do postupka pranja i obrade otpadnih voda. Na temelju dobivenih podataka s vama ćemo razraditi prilagođen koncept koji će povećati učinkovitost. Sinergijom inovativnih sustava, visoko učinkovitih proizvoda i ekspertize omogućit ćemo vašoj praonici poslovanje na načelima održivosti i postaviti nove standarde za budućnost.

Uvodeći najsuvremenije REVOLUCIONARNE PROMJENE u inovacijama za praonice rublja … predstavljavamo vam Aquanomic sustav za praonice rublja:

Aquanomic prednosti 
 Na raspolaganju su vam naši stručnjaci. Njihov je cilj ostvariti optimalne troškove procesa i odlične rezultate pranja. Ovo postižemo radeći prema najsuvremenijim standardima servisa, koji je prilagođen isključivo vašim potrebama.

Preporučamo vam za vrhunske rezultate i uštedu: Aquanomic program za praonice rublja: Siguran i jednostavan pristup vrhunskim rezultatima pranja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Jeste li znali… 70% gostiju ubraja čisto rublje u 3 glavna čimbenika zadovoljstva gostiju.

Razumijemo da je čistoća važna kad se radi o zaštiti vašeg brenda. Čistoća utječe na iskustvo i percepciju vaših gostiju, na njihovu lojalnost i na ono štAquanomic sustav za praonice rubljao će reći prijateljima i obitelji. To je razlog zbog kojeg je važno uvijek ostavljati prvi utisak čistoće i svježine – time povećavate zadovoljstvo gostiju i pridonosite povećanju dobiti.

Što europski voditelji praonica rublja smatraju važnim?*

 1. Dosljedni kvalitetni rezultati
 2. Bez kvarova na opremi
 3. Smanjenje ukupnog troška
 4. Osobna usluga
 5. Sigurnost
 6. Održivost

Kako bi bilo kad bi vam perilica rublja …
1. pružila dosljedne rezultate visoke kvalitete?
2. mogla pomoći smanjiti troškove vode i energije?
3. mogla pranje rublja učiniti jednostavnijim i sigurnijim za vas i vaše osoblje?
4. dala informacije za osiguranje dosljednih rezultata?
5. mogla reći da se ne prate zadani postupci?
6. smanjila ambalažni otpad ido 70%?

Sljedeći graf ukazujeAquanomic prednosti na učinkovitost sustava Aquanomic namijenjenog praonicama rublja na više razina:

 1. Odgovarajući proizvod
 2. Odgovarajući procesi pranja
 3. Odgovarajuće doziranje
 4. Odgovarajuća obuka i podrška
 5. Odgovarajući uvidi u procese
 6. REZULTAT: Dosljedni, kvalitetni rezultati

Aquanomic doziranje

Aquanomic sustav je inovativna nova tehnologija doziranja koja omogućuje:

 • Dosljedne i pouzdane rezultate
 • lzbjegavanje skupog vremena mirovanja povezanog s peristaltičkim pumpama
 • Kompletan uvid u postupak pranja uz ponudu vrijednih informacija uključujući:
  – Broj pranja
  – Datum, vrijeme i korištena sredstva

Nadalje su prednosti Aquanomic sustava:

 • Lako prenošenje – Lagane kapsule
 • 100% zatvoren sustav  – smanjuje rizik od opeklina, poskliznuća i miješanja
  kemijskih sredstava
 • Ergonomsko rukovanje – 90% manje tjelesnog napora
 • Smanjenje otpada – 70% manje ambalaže 
 • Rukovanje krutim kapsulama smanjuje tjelesni napor 90%

Aquanomic postupak pranja

 • Aquanomic omogućuje izvrsne rezultate s manje vode i energije
 • U kombinaciji s Aquanomic deterdžentima, Aquanomic postupak pranja ima potencijal smanjiti broj koraka pranja, potrošnju i temperaturu vode
 • Nudi uštede sa svakim punjenjem – uz isporuku rezultata čistoće, bjeline i mekoće – Ušteda energije do 40%

 

Aquanomic postupak pranja

Aquanomic inteligencija i usluga

 • Praćenje ključnih parametara:
  – Provodljivost doziranog proizvoda
  – Temperatura vode
  – Broj ciklusa
  – Težina punjenjaAquanomic sistem
  – Broj opranih punjenja
 • Praktično primjenjiva izvješća i alarmi
  – Kontrolna ploča jednostavna za očitavanje
  – Praćenje odstupanja od normalnog tijeka rada
  – zvučni i vizualni alarmi
 • Osobno pružena usluga
  – Tijekom redovitih servisnih posjeta Ecolabovi prodajno-servisni predstavnici rade s vašim timovima kako bi osigurali da timovi uvijek sigurno prate odgovarajući postupci, koriste odgovarajući
  proizvodi i ostvaruju odgovarajući rezultati.
  – Provjere, zapažanja, preporuke i radnje obavljene na kritičnim točkama
  – Obuka na licu mjesta radi rješavanja problema
  – lzvješća o servisnoj posjeti bilježe se na tablet računalo tvrtke Ecolab
  – Sažeta izvješća za prezentaciju zabilježenih zapažanja i provedenih akcija kod svakog posjeta

Aquanomic proizvodi

 • Sigurnost i kontrola
  – Kodirano oblikom
  – Sigurno i jednostavno punjenje
  – 100% sigurno od prolijevanja  

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2746″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”180×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2732″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”150×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Aquanomic solid detergent

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Koncentrirani deterdžent bez fosfora formuliran za isporuku vrhunskih rezultata čineći rublje bjeljim i blistavijim.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

4,08 kg

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Zatraži ponudu >>

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2747″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”180×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2737″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”150×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Aquanomic solid oxy

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Uklanjanje mrlja sigurno za boje stabilnom krutom formulom, za postizanje optimalne bjeline te održavanje jačine i cjelovitosti tekstila.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

1,36 kg

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Zatraži ponudu >>

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2748″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”180×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2740″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”150×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Aquanomic solid destainer

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Kruto sredstvo za uklanjanje mrlja na bazi klora formulirano za izuzetnu učinkovitu snagu izbjeljivanja i izvrsno uklanjanje mrlja.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

1,81 kg

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Zatraži ponudu >>

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2741″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”180×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2742″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”150×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Aquanomic solid soft

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Kruti omekšivač tkanine vrhunskog učinka s parfemima dugog trajanja u kapsuli, uz izvrsne rezultate mekoće i antistatički učinak.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

2,72 kg

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Zatraži ponudu >>

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2743″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”180×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”2744″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”150×150″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Aquanomic solid neutraliser

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Kruti neutralizator rublje čini pH neutralnim. Mješavina bez fosfora učinkovita je za široku paletu uvjeta i sve uobičajene tkanine.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

2,72 kg

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

Zatraži ponudu >>

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Aquanomic pomaže u poboljšanju KVALITETE, SIGURNOSTI, POUZDANOSTI i RADNE UČINKOVITOSTI vaše praonice rublja. Što Aquanomic može učiniti za vaše poslovanje?:

 • Pojednostaviti rad vaše praonice rublja
 • Kontrolirati troškove, povećati rezultate i zaštititi vaš brend
 • Podignite rad svoje praonice rublja na višu razinu s Aquanomicom

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ostali proizvodi za praonice rublja:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3215″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”246×246″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ecolab Hygenil Star

 • Pranje svih vrsta tekstila
 • Odlična isperivost detergenta iz posude za doziranje detergenta u perilicama
 • Visoka učinkovitost na svim tipovima mrlja
 • Prirodni sapun koji daje elastičnost vlaknima
 • Bez fosfata, NTA i EDTA

Primjena: Univerzalno sredstvo za pranje svih vrsta tekstila.

Pakiranje: 25 kg

Cijena:  kn + pdv

Zatraži ponudu >>


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3216″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”246×253″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ecolab Softenit Perfect

 • Koncentrirani omekšivač tekstila
 • Osigurava mekoću tekstila i neutralizira u jednom koraku
 • Ugodan, svjež miris
 • Reducira statički elektricitet
 • Olakšava peglanje
 • Pogodno za sve tekstile i perilice

Primjena: Za sve klasifikacije tekstila; Preporučena doza: 1-3mL po kg suhog rublja; potrošnja: 10,66 kn za 100 kg suhog rublja

Pakiranje: 20 kg

Cijena:  kn + pdv

Zatraži ponudu >>


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3227″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”246×262″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ecolab Topwash Professional

 • Univerzalni gel za pranje rublja i svih vrsta tekstila
 • Učinkovit na niskim temperaturama
 • Uklanja sve tipove nečistoće
 • Odlični rezultati pranja obojanih tekstila

Primjena: Posebno osmišljena formulacija Topwash PROFESSIONAL gela osigurava brilijantne rezultate pranja obojanih tekstila na vrlo niskim temperaturama.

Općenite preporuke: 15—20 mL proizvoda na svaki kg suhog tekstila

Upute za korištenje: Naš specijalist pripremit će individualne preporuke bazirane na specifičnim uvjetima praonice

Pakiranje: 10 kg

Cijena:  kn + pdv

Zatraži ponudu >>


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3233″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”246×252″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ecolab Topsoft Professional Blue

 • Tekući omekšivač rublja
 • Osigurava mekoću tekstila svih klasifikacija
 • Olakšava peglanje
 • Optimizira sušenje
 • Ispoljava anti-statička svojstva

Primjena: Omekšivač rublja za profesionalne praonice rublja

Upute za korištenje: naš specijalist pripremit će individualne preporuke bazirane na specifičnim uvjetima praonice;

Općenite preporuke:
Frotir – 14 mL omekšivača na 1 kg suhog rublja
Svi ostali tipovi tekstila – 9 mL omekšivača na 1 kg suhog rublja
Potrošnje: 10,66 kn za 100 kg suhog rublja

Pakiranje: 10 kg

Cijena:  kn + pdv

Zatraži ponudu >>


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button title=”Kontaktirajte nas!” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”btn-large” href=”mailto:info@dalbo.hr”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button call_text=”Pogledajte cjenik Aquanomic proizvoda*” title=”Cjenik” target=”_blank” color=”btn-primary” icon=”wpb_document_excel” size=”wpb_regularsize” position=”cta_align_right” href=”http://dalbo.hr/wp-content/uploads/2016/05/Dalbo_cjenik_aquanomic_2016.pdf”][vc_column_text]

* Cijene su informativnog karaktera. Za konačnu cijenu zatražite ponudu.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button call_text=”Zatražite ponudu*” title=”Narudžba” target=”_self” color=”btn-danger” icon=”wpb_document_office” size=”wpb_regularsize” position=”cta_align_right” href=”http://dalbo.hr/narudzba-aquanomic-proizvoda-pronice-rublja/”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

* Odaberite željene artikle te ćemo vas kontaktirati s ponudom ekskluzivno za vas! Odobravamo popust na avasno plaćanje i ovisno o naručenoj količini.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]