Oprema za čišćenje Hill Brush Co. – Salmon® Hygiene Technology

Novosti

EKSPERTI U PROIZVODNJI OPREME I ALATA ZA ČIŠĆENJE

Tvrtka Dalbo je odnedavno postala zastupnik renomirane engleske tvrtke Hill Brush koja je svjetski poznati i priznati proizvođač četki vrhunske kvalitete još od 1922. godine. Njihov poznati i zaštićeni brand, Salmon® Hygiene Technology, obuhvaća vrhunsku opremu za čišćenje koja doprinosi visokim higijenskim standardima i sigurnosti hrane, a idealan je za svakoga tko traži inovativne higijenske alata za sve vrste aplikacija.

Salmon® Hygiene Technology asortiman je zamišljen i razvijen kao sveobuhvatna linija proizvoda kako bi se osigurali najviši standardi čistoće i održavanja higijene. Svi proizvodi sa Salmon® Hygiene tehnologijom su dostupni u maksimalno deset boja. U nastavku možete pronaći ključne informacije o priznatom i prepoznatljivom HACCP principu kodiranja alata pomoću različitih boja i 5S sistemu.

Pojašnjenje kodiranja bojama

Potpuno kodiranje alata i opreme za čišćenje različitim bojama je postalo standardna praksa za prehrambene industrije tj. proizvodnju hrane i pića, ali i sva druga područja i prostore u kojima je važna higijena i gdje postoji opasnost od prijenosa mikroorganizama putem alata za čišćenje kao što su na primjer farmaceutska industrija, bolnice, kuhinje u restoranima i hotelima, mlječne farme i slično. Alati za čišćenje u odgovarajućim bojama mogu se brzo i jednostavno identificirati, što je osobito važno unutar radnih područja gdje postoji više zona rizika i sukladno tome veći rizik od unakrsne kontaminacije.

Pogledajte naše kataloge:

Bakery and Confectionery

Bakery

Beverage

beverage

HBCStar ratings-factoryplanENG

hbc
Back to top