Hotelijerstvo/Ugostiteljstvo

Novosti

Odabirom Ecolaba i Dalbo-a za svog partnera imat ćete na raspolaganju prave proizvode, sustave, edukaciju i uslugu koji će vam pomoći u onim područjima koja su kritična za uspjeh vašeg poslovanja: zadovoljstvo gosta, operativna učinkovitost, sigurnost zaposlenika i sigurnost hrane. U partnerstvu smo s hotelijerima diljem svijeta na pronalaženju prilagođenih rješenja osmišljenih da njihove objekte održe čistim, sigurnim i djelotvornim.

Kad se radi o vašem brendu, čistoća je od kritične važnosti. Ona utječe na iskustvo i percepciju gosta, čimbenik je njihove lojalnost, a važna je i za ono što će reći obitelji i prijateljima. Iz tog je razloga tako važno kontinuirano održavati čisto, sigurno i djelotvorno okruženje. To će povećati zadovoljstvo gostiju i pomoći poboljšanju vaših financijskih rezultata.

Ecolabov program 360° zaštite osigurava vam sustave, usluge, proizvode i edukacijska pomagala pomoću kojih ćete ostvariti onaj stupanj čistoće koji će impresionirati vaše goste i osigurati njihovu lojalnost.

Naša rješenja i uslugame koje obuhvaćaju sva područja hotela donose vam sljedeće prednosti:

  • čiste i udobne gostinjske sobe i zajednički prostori
  • čist i mekano rublje ugodnog mirisa
  • sobe i unutrašnji prostori koji odišu svježinom
  • sjajni podovi i besprijkorno čisti sagovi
  • Blistav i privlačan bazen i spa
  • Bistavo čiste čaše, sjajni tanjuri i pribor

 

Izdvajamo iz ponude sredstava za čišćenje:

 

Čišćenje staklenih površina

Cinil - sredstvo za čišćenje staklenih površinaEcolab Clinil 

Clinil je snažno sredstvo za čišćenje staklenih površina s brzo sušećom formulom, koja ne ostavlja tragove i mrlje nakon čišćenja, prikladno za periodično temeljito čišćenje. Visoki pH Clinila, svojstven univerzalnim sredstvima za čišćenje, lako uklanja otiske prstiju i masne mrlje s glatkih površina. Boca s malim otvorom osigurava doziranje male količine Clinila na krpu, a vrlo je mekana za lako istiskivanje sredstva izravno na površinu.

Primjena: Za čišćenje svih staklenih površina, poput prozora, ogledala, prodajnih i izložbenih vitrina, staklenih zaslona, staklenog inventara.

Veličina pakiranja – 12×1 L boce, 10 L kanistar

Cijena: 21,58 kn + PDV (1 L)

Zatraži ponudu >>


Čišćenje sanitarija

Conti - sredstvo za čišćenje sanitarija

Ecolab Conti 

Conti je snažno kiselo sredstvo namijenjeno za svekodnevno održavanje sanitarnih prostora i temeljito čišćenje teških zaprljanja i naslaga kamenca. Površinski aktivne tvari snižavaju površinsku napetost vode i omogućuju brzo prodiranje otopine u dubinu zbog čega Conti uklanja i organske nečistoce. Čep s nagnutim otvorom omogućava lako nanošenje koncentriranog sredstva ispod ruba školjke i pisoara. Nakon čišćenja u sanitarnom prostoru ostaje ugodan svježi miris. Za povećanu sigurnost korisnika, crvene je kodne oznake.

Primjena: za higijensko održavanje i cišcenje svih sanitarnih površina otpornih na vodu i kiseline.

Veličina pakiranja  – 12 x 1 L boca u kutiji, 2 x 5 L boce u kutiji

Cijena: 35,25 kn + PDV (1 L)

Zatraži ponudu >>


Into maxx- sredstvo za čišćenje sanitarija

Ecolab Into maxx 

Into maxx je kiselo sredstvo za svakodnevno i temeljno čišćenje sanitarija. Bazirano je na novoj, patentiranoj kombinaciji kiselina. Odlično odstranjuje kamenac, urin i naslage sapuna i emulgIra tjelesne masnoće i nečistoće čak i pri niskoj koncentraciji radne otopine. Ostavlja dugotrajan miris citrusa. Za povećanu sigurnost pri upotrebi, sredstvo je obojeno crvenom bojom i isporučuje se u gradiranoj 1L boci sa čepom čiji je otvor pod kutem što omogućava preciznu i laku primjenu. Zbog posebnog izbora sirovina sredstvo je biološki vrlo lako razgradivo.

Područje primjene: Za svakodnevo čišćenje površina otpornih na kiseline u sanitarnim područjima.

Pakiranje: kutija 12x1L, kutija 2x5L

Cijena:  43,08 kn + PDV (1 L)

Zatraži ponudu >>


Univerzalno sredstvo za čišćenje

Magic Maxx - univerzalno sredstvo za čišćenje

Ecolab Magic Maxx

Magic Maxx je koncentrirano sredstvo za čišćenje sa super svojstvom vlaženja površina za strojno i ručno pranje bez potrebe za ispiranjem. Fina mješavina nove generacije aktivnih sastojaka temeljena na posljednjem dostignuću proširuje područje primjene i daje izvanredne rezultate čišćenja osobito poroznih površina. Jedinstvenost Magic Maxxa leži u odabiru sirovina ekološki prihvatljivih za okoliš, izvrsnoj kompatibilnosti s materijalom i parfemu koji upotrebu čini ugodnijom. Magic Maxx s površina uklanja masnoće i prljavštine, a redovitom primjenom smanjuje se prijanjanje prašine.

Primjena: za svakodnevno održavanje i intenzivno čišćenje svih tvrdih površina otpornih na vodu u hotelima, uredima, trgovinama, industriji, javnim zgradama, bolnicama, školama, i sl. Idealan je za čišćenje glaziranih i neglaziranih keramičkih pločica postavljenih na frekventnim mjestima.

Veličina pakiranja: 12×1 l boca u kutiji, 2×5 l PE kanistara u kutiji

Cijena:  46,33 kn + PDV (1 L)

Zatraži ponudu >>


Brial maxx - sredstvo za čišćenje tvrdih površina

Ecolab Brial Maxx

Sredstvo za čišćenje tvrdih površina s izvanrednim svojstvom vlaženja: Brial maxx je koncentrirano univerzalno sredstvo za čišćenje sa super svojstvom vlaženja površina.?Univerzalno nisko pjeneće visoko učinkovito sredstvo prikladno je za čišćenje svih perivih tvrdih površina s kojih uklanja masnoće i druga zaprljanja. Sadrži inovativnu smjesu alkohola i nove generacije aktivnih tvari. Brial maxx osigurava odlične rezultate čišćenja, posebno sjajnih površina jer se brzo suši te ne ostavlja tragove.

Primjena:Za svakodnevno čišćenje svih vodootpornih površina u poslovnim prostorima, maloprodajnim objektima, javnim ustanovama, bolnicama, školama, itd. Idealan za sjajne površine. Pogodan za Plexiglas i druge osjetljive materijale.

Pakiranje: Kutija 12x1L, Kutija 2x5L

Cijena:  42,00 kn + PDV (1 L)

Zatraži ponudu >>


Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju

Mikro-Quat - sredstvo za čišćenje i dezinfekciju

Ecolab Mikro Quat – Istodobno čisti i dezinficira

• prikladno za uporabu u području rukovanja sa živežnim namirnicama
• certifikat prema smjernicama njemačkog instituta za higijenu i mikrobiologiju – DGHM
• uvršteno na popis dezinficijensa njemačkih i austrijskih instituta za higijenu i mikrobiologiju – DVG i ÖGHMP

Područje primjene: Mikro Quat čisti i dezinficira u jednom postupku. Proizvod se temelji na četverokomponentnim spojevima i služi za dezinficiranje uređaja i svih vlažnih perivih površina u prostorima u kojima se rukuje namirnicama. Ima i baktericidno i fungicidno djelovanje.

Veličina pakiranja: 5L

Cijena:  351,00 kn + PDV (5 L)

Zatraži ponudu >>


Sredstvo za čišćenje kuhinjskih površina

Regain - sredstvo za čišćenje kuhinjskih prostora

Ecolab Regain

Regain je sredstvo za čišćenje i odmašćivanje površina u kuhinjama. Regain je mješavina nisko plijenećih lužina, ne sadrži fosfate i otapala. Regain prodire u masnoće i tvrdokorna zaprljanja na svim podnim površinama i radnim površinama na kojima se priprema hrana te s lakoćom uklanja organske ostatke poput ulja, masnoća i proteina. Sadrži boju i parfem.

Primjena: Održavanje i temeljito čišćenje svih površina otpornih na vodu i lužine. Prikladan je za primjenu na keramičkim i drugim poroznim površinama te protukliznim epoksi podovima.

Veličina pakiranja: 4 x 5 L

Cijena:  161,75 kn + PDV (5 L)

Zatraži ponudu >>


Strojno pranje suđa

Solid power XL - strojno pranje posuđa

Ecolab Solid Power XL

Solid Power XL je inovativno, visoko koncentrirano, lužnato, čvrsto sredstvo za strojno pranje posuđa u mekoj vodi (<10°dH). Solid Power XL je razvijen u skladu s globalnim zahtjevima o očuvanju životne sredine zasnovane na inovativnim sastojcima.
Čisto: Odlična sposobnost odmašćivanja. Sprečava formiranje naslaga škroba. Osigurava blistavo i čisto posuđe.
Sigurno: Proizvod ne sadrži NTA-, EDTA- i fosfate pa tako garantira visoke ekološke standarde. Njegova specijalna formula štiti stakleno posuđe od kemijskog nagrizanja. Kapsula od 4,5 kg čvrstog sredstva u kombinaciji sa sustavom za doziranje Ecoplus Future VBRI omogućava visok stupanj sigurnosti pri rukovanju. Prazna ambalaža je lako zgnječiva i na taj se način smanjuje zapremina otpada, troškovi zbrinjavanja i transporta otpadne ambalaže i štiti životna sredina.
Učinkovito: Visoko koncentrirana formula osigurava niske troškove pranja.
Pakiranje: Kutija 4 x 4,5 kg

Cijena:  299,00 kn + PDV (4,5 kg)

Zatraži ponudu >>


Trum XL - strojno pranje čaša

Ecolab Trump XL

Trump XL Special je tekući lužnati deterdžent za strojno pranje posuđa u vodi srednje tvrdoće. Dio je Ecolabovog novo razvijenog programa koji ne sadrži NTA, EDTA, fosfate i klor čime ispunjava zahtjeve globalne održivosti. Sadrži inovativni kompleks koji učinkovito smanjuje tvrdoću vode. Karakterizira ga visoka snaga pranja, uklanja i tvrdokorna zaprljanja te ne ne sadrži fosfate i klor. Nije predviđeno za pranje aluminijskog posuđa.

Veličina pakiranja: 4 x 5 l, 25 kg

Cijena: 160,00 kn + PDV (5 L)

Zatraži ponudu >>


Strojno ispiranje posuđa

Solid-Clear-Dry-Clean - sredstvo za strojno ispiranje čaša

Ecolab Solid Clear Dry Clean

Za postizanje zadovoljstva klijenata i povećanja njihove percepcije tijekom objeda, posuđe mora biti čisto, a mora i sjajiti.

Djelotvornost je bitna: Optimalni troškovi upotrebe. 100% iskoristivost, zvučni signal za nisku razinu proizvoda, minimalan skladišni prostor, koncentrirani i dugotrajni proizvod u bloku. Povećana brzina sušenja zbog čega su Vaši radni procesi brži i učinkovitiji
Sigurnost je bitna: Jednostavno rukovanje i zamjena novog bloka. Siguran. Kodiran bojom. Lagan. Nije moguća zamjena za drugi proizvod.
Održivost je važna: 95% manje ambalaže, 70% manje transporta.
Učinkovitost je važna: Sjajno i blistavo posuđe od plastike, stakla, srebra, porculana.

Veličina pakiranja:2 x 1,1 kg

Cijena:  713,50 kn + PDV (1,1 kg)

Zatraži ponudu >>


Toprinse Hd - kiselo sredstvo za strojno ispiranje posuđa

Ecolab Toprinse HD

Toprinse HD je kiselo sredstvo za strojno ispiranje posuda, namijenjen za sve tvrdoće vode, posebno formuliran za ubrzavanje procesa sušenja posuda za postizanje sjajnih i blistavih rezultata. Toprinse HD sadrži visoko učinkovite sastojke koji uklanjaju potrebu za naknadnim brisanjem.

Veličina pakiranja: 10 L

Cijena:  355,00 kn + PDV (10 L)

Zatraži ponudu >>


Preporučamo Ecolab Oasis program za hotele – doziranje Penguin 4 U dozatorom

Penguin 4 U dozator – podržava mješanje 4 sredstava, odnsno stvaranje radne otopine nezavisno za 4 sredstva. Obratite nam se na info@dalbo.hr za upute te za uslugu instaliranja dozatora i sredstava za održavanje higijene!

Ecolab Penguin 4 U
OASIS-PRO-14-PREMIUM

Ecolab Oasis pro 14 Premium

 • Nano sredstvo za čišćenje i održavanje površina
 • Primjena: Održavanje tvrdih i staklenih površina, ostavlja zaštitni film

Profesionalni sustav za čišćenje Oasis Pro 14 Premium obuhvaća sredstva ultra-visoke koncentracije za postizanje vrhunskih krajnjih rezultata. Oasis Pro 14 Premium koristi naprednu nanotehnologiju za učinkovito čišćenje svih površina. Nakon primjene ostavlja zaštitni sloj koji smanjuje naknadno taloženje nečistoća i stvaranje naslaga kamenca. Oasis Pro 14 Premium prikladan je za primjenu na svim vodootpornim površinama, poput stakla, ogledala, nehrđajućeg čelika, bakra i glaziranih površina.

 • Čisto – Napredna nanotehnologija za trajnu čistoću
 • Sigurno – Vrećica s koncentratom sredstva Oasis Pro 14 Premium sigurno je pohranjena u Ecolabovom dozatoru radi onemogućavanja neželjenih doticaja i povećanja sigurnosti
 • Efikasno – Zahvaljujući zaštitnom sloju površine se lakše čiste

Veličina pakiranja: 2x2L

Cijena: 916,00 kn + pdv / pakiranje

Zatraži ponudu >>


Ecolab Oasis Pro 33 Premium

Ecolab Oasis Pro 33 Premium

 • sredstvo za temeljno čišćenje podova
 • Primjena: Strojno i ručno pranje podova i jakih zaprljanja, bez ispiranja

Profesionalni sustav za čišćenje Oasis Pro Premium obuhvaća sredstva visoke koncentracije za postizanje vrhunskih rezultata. Oasis Pro 33 Premium svojim učinkom smanjenja površinske napetostiima prikladan je za primjenu na poroznim i hrapavim površinama poput prirodnog kamena, finog obrađenog kamena i sigurnosnih pločica. Također je prikladan za sve sjajne površine poput mramora, dolomita, granita, i travertina. Ispiranje nije potrebno.

 • Čisto – Izvanredna snaga čišćenja podova u javnim prostorijama zbog visoke aktivnosti sastojaka
 • Sigurno – Oasis Pro 33 Premium koncentrat zatvoren je u Ecolabovom dozatoru čime je osigurana sigurna upotreba sredstva
 • Učinkovito – Jednostavna primjena za održavanje trajnosti visokokvalitetnih podova

Pakiranje: 2 x 2 L (vrećica)

Cijena: 728,00 kn + pdv/ pakiranje

Zatraži ponudu >>


Oasis pro 40 premium

Ecolab Oasis Pro 40 Premium

 • sredstvo za čišćenje stakla
 • Primjena: Staklene površine

Oasis Pro 40 Premium daje blistave rezultate čišćenja stakla, prozora i ogledala. Brzosušeća formula ne ostavlja tragove čišćenja. Oasis Pro 40 Premium jednako je dobro učinkovit u tvrdoj i mekoj vodi. Naknadno poliranje nije potrebno.

 • Čisto – Daje visoki sjaj staklima, ogledalima i prozorima.
 • Sigurno – Vrećica s koncentratom sredstva Oasis Pro 40 Premium sigurno je pohranjena u Ecolabovom dozatoru radi onemogućavanja neželjenih doticaja i povećavanja sigurnosti.
 • Učinkovito – Lako upotrebljivo sredstvo za čišćenje stakla povećava produktivnost
  zaposlenika.

Preporučena koncentracija : 1 – 3 % ovisno o stupnju zaprljanja i tvrdoći vode.

Pakiranje: 2 x 2 L (vrečica)

Cijena: 848,00 kn + pdv / pakiranje

Zatraži ponudu >>


Ecolab Oasis 52 Premium

Ecolab Oasis Pro 52 Premium

 • uklanjanje neugodnih mirisa
 • Primjena: Neutralizacija neugodnih mirisa ‐ cvjetni miris

Oasis Pro 52 Premium je učinkovito sredstvo za uklanjanje neugodnih mirisa u prostorima i neutralizaciju neugodnih mirisa tekstila. Oasis Pro 52 Premium prikladan je za osvježavanje mirisa tekstilnih površina poput sofa i zavjesa. Oasis Pro 52 Premium ostavlja u prostoriji dugotrajan miris cvijeca.

 • ČISTO – Znatno poboljšava kvalittu zraka i ostavlja dojam čistoće.
 • SIGURNO – Vrećica sredstva Oasis Pro 52 Premium zatvorena je u dozatoru radi onemogućavanja neželjenog kontakta i povećanja sigurnosti zaposlenika.
 • UČINKOVITO – Osigurana svježina prostora na nekoliko sati.

Pakiranje: 2 x 2 L (vrećica)

Cijena: 1.330,00 kn + pdv

Zatraži ponudu >>


Oasis Pro 53 Premium

Ecolab Oasis Pro 53 Premium

 • uklanjanje neugodnih mirisa
 • Primjena: Neutralizacija neugodnih mirisa ‐ miris citrusa

Oasis Pro 53 Premium je učinkovito sredstvo za uklanjanje neugodnih mirisa u prostorima i neutralizaciju neugodnih mirisa tekstila. Oasis Pro 53 Premium prikladan je za osvježavanje mirisa tekstilnih površina poput sofa i zavjesa. Oasis Pro 53 Premium ostavlja u prostoriji dugotrajan miris citrusa.

 • ČISTO – Znatno poboljšava kvalittu zraka i ostavlja dojam čistoće.
 • SIGURNO – Vrećica sredstva Oasis Pro 53 Premium zatvorena je u dozatoru radi onemogućavanja neželjenog kontakta i povećanja sigurnosti zaposlenika.
 • UČINKOVITO – Osigurana svježina prostora na nekoliko sati.

Preporučena koncentracija: 5–7%, ovisno o karakterističnim potrebama.

Pakiranje: 2 x 2 L (vrećica)

Cijena: 1.330,00 kn + pdv

Zatraži ponudu >>


Oasis Pro 61 Premium

Ecolab Oasis Pro 61 Premium

 • kiselo sredstvo za održavanje higijene kupaonica
 • Primjena: Čišćenje sanitarija i uklanjanje kamenca

Oasis Pro 61 Premium snažno je kiselo sredstvo za održavanje higijene kupaonica koje se izvanredno pjeni. Brzo i bez mukotrpnog ribanja prikladan je za različite tipove površina. Oasis Pro 61 Premium lako čisti kupaonske površine poput zahodskih školjki, kromiranih, površina, lavaboa, tuškabina i sl te ostavlja ugodan cvjetni miris.

Preporučena koncentracija radne otopine: 4 – 6 % ovisno o stupnju zaprljanja i tvrdoći vode.

Pakiranje: 2 x 2 L (vrećica)

Cijena: 780,00 kn + pdv / pakiranje

Zatraži ponudu >>


Ecolab Oasis 62 Premium

Ecolab Oasis Pro 62 Premium

 • svenamjensko higijensko sredstvo za čišćenje
 • Primjena: Čišćenje i odmašćivanje sanitarija i inventara, pogodno za mramor

Oasis Pro 62 Premium je snažno sredstvo prikladno za odmašćivanje različitih površina te nekiselo sredstvo za čišćenje kupaonica. Oasis Pro 62 Premium lako uklanja teška zaprljanja poput ostataka kreme, tjelesnih masnoća, masti, naslaga
sapuna i vodenog kamenca. Oasis Pro 62 Premium jednako je djelotvoran u mekoj i tvrdoj vodi. Siguran je za upotrebu na mramornim površinama.

 • Čisto – Svenamjensko sredstvo za čišćenje svih vodootpornih površina.
 • Sigurno – Oasis Pro 62 Premium koncentrat zatvoren je u Ecolabovom dozatoru čime je osigurana sigurna upotreba sredstva.
 • Učinkovito – Za intenzivno čišćenje bez potrebnog ribanja obzirom na jačinu formule.

Preporučena koncentracija: 1 – 3 % ovisno o stupnju zaprljanja i tvrdoći
vode.

Pakiranje: 2x2L  (vrećica)

Cijena: 804,00 kn + pdv / pakiranje

Zatraži ponudu >>


Ecolab Oasis 64 Pro Premium

Ecolab Oasis Pro 64 Premium

 • sredstvo za čišćenje wc-a
 • Primjena: Čišćenje WC školjki

Oasis Pro 64 Premium je snažno sredstvo za čišćenje WC-a kojim se bez potrebe za ribanjem lako uklanjaju naslage vodenog kamenca, naslage organskog podrijetla i druga teško uklonjiva zaprljanja. Visoko kvalitetni tenzidi sprečavaju ponovno zaprljanje. Zbog visoke viskoznosti proizvoda vrijeme kontakta s površinom je produljeno što poboljšava učinkovitost Oasis Pro 64 Premiuma.

 • Čisto – Posebna formula za temeljito čišćenje lako uklanja organske naslage i naslage vodenog kamenca.
 • Sigurno – Vrećica s koncentratom sredstva Oasis Pro 64 Premium zatvorena je u Ecolabovom dozirnom uređaju čime je onemogućeno krivo rukovanje i osigurana sigurnost korisnika.
 • Učinkovito – Razrijeđivanjem sredstva na preporučenu koncetraciju dostižu se visoki rezultati čišćenja i sniža vaju troškovi.

Preporučena koncentracija: 5 – 8 % ovisno o stupnju zaprljanja i tvrdoći vode.

Pakiranje: 2 x 2 L (vrećica)

Cijena: 773,00 kn + pdv / pakiranje

Zatraži ponudu >>


Ecolab Laudamonium

Ecolab Laudamonium

 • Koncentrirano sredstvo na bazi kvaternih amonijevih soli
 • Višenamjenski i pouzdan
 • Ucinkovit protiv Papova virusa
 • Pouzdano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju
 • Preporuča se za profilaksu gljivica koje uzrokuju atletsko stopalo

Djelotvoran protiv bakterija, uključivo MRSA, gljivice i HPV – prikladno za kupaonice, saune, domove za skrb i njegu kao i za klinike
Učinkovito čišćenje i dezinfekcija u jednom koraku
Ušteda vremena za korisnika, prihvatljivo za upotrebu na koži
Površine oprane Laudamoniumom sigurne su za kožu i stopala.

Preporuča se primjena u wellnessu.

Pakiranje: 2x2L

Cijena: 748,00 kn + pdv/ pakiranje

Zatraži ponudu >>


Poliranje drvenog namještaja

Ecolab Proshine special

Ecolab Pro shine special

Pro Shine Special namijenjen je za poliranje drvenih površina te za poliranje sjajnih i obojenih površina. Pro Shine Special prikladan je za poliranje drvenog namještaja od tikovine, hrastovine, mahagonija i sl. Pro Shine Special na površini ostavlja zaštitni film koji sprecava prijanjanje prašine i nastajanje mrlja od vode i otisaka prstiju. Nakon primjene u prostoru ostaje ugodan miris.

Primjena: drvene i sjajne te obojene površine poput starog antiknog namještaja, vitrine,komode, površine visokog sjaja, obojene površine.

ČISTO – Uklanja tvrdokorna zaprljanja s drvenih površina
SIGURNO – Ne oštećuje površine, već ih nježno cisti i čini sjajnima.
UČINKOVITO – Brzo i učinkovito čišćenje

Pakiranje: 6 x 500 ml boce

Cijena: 270,00 kn + pdv

Zatraži ponudu >>


Čišćenje tekstila i tepiha

EcolabSapur A

Ecolab Sapur A – Uklanjanje mrlja s tkanina

Sapur A je pouzdano sredstvo za uklanjanje vodotopivih mrlja s tkanina poput mrlja od voćnih sokova, kave, čaja i sladoleda. Sapur A duboko prodire u tkaninu i uklanja mrlje u vrlo kratkom vremenu te ga se može svakodnevno koristiti kod dnevnog održavanja.

Primjena: Uklanjanje vodotopivih mrlja sa svih vrsta tepiha.
ČISTO – Dubinsko djelovanje na vodotopive mrlje u kratkom roku s besprijekornim rezultatima.
SIGURNO – Precizno nanošenje pomoću ergonomske boce s raspršivačem.
UČINKOVITO – Brzo i učinkovito uklanjanje mrlja za svakodnevno čišćenje bez dugih i zahtjevnih procedura.

Pakiranje: 6×500 ml

Cijena: 270,00 kn + pdv

Zatraži ponudu >>


Ecolab Sapur B

Ecolab Sapur B – uklanjanje mrlja s tkanina

Sapur B je pouzdano sredstvo za uklanjanje masnih mrlja s tkanina poput mrlja od drvenih bojica, laštila za cipele, maslaca i krema, laštila za podove i sl. Sapur B duboko prodire u tkaninu i uklanja mrlje u vrlo kratkom vremenu te ga se može svakodnevno koristiti kod dnevnog održavanja.

Primjena: Uklanjanje masnih mrlja sa svih vrsta tepiha.

ČISTO – Dubinsko djelovanje na masne mrlje u kratkom roku s besprijekornim rezultatima.
SIGURNO – Precizno nanošenje pomoću ergonomske boce s raspršivačem.
UČINKOVITO – Brzo i učinkovito uklanjanje mrlja za svakodnevno čišćenje bez dugih i zahtjevnih procedura.

Pakiranje: 6 x 500 ml
Cijena: 270,00 kn + pdv

Zatraži ponudu >>


Ecolab Sapur Shampoo

Ecolab Sapur Shampoo / Carpet Shampoo

Šamponiranje tekstilnih obloga

Sapur Shampoo / Carpet Shampoo je učinkovito sredstvo za periodično čišćenje. Sa tepiha uklanja nečistoće i zaprljanja. Zbog sofisticirane kombinacije visokopjenećih sastojaka, Sapur Shampoo / Carpet Shampoo nije agresivan za nježna vlakna tepiha zbog čega je pogodan za redovita održavanja i temeljita čišćenja. Proizvodom se lako rukuje, a nakon čišćenja ostavlja ugodan miris. Stabilna pjena, generirana bilo pjenomatom ili uređajem za šamponiranje tepiha, ne vlaži tepih.

Primjena: za sve tepihe s postojanom bojom otporne na vodu

Djelotvornost je važna: Dubinsko čišćenje tepiha. Izvanredna snaga pjene.
Učinkovitost je važna: Izvanredna zaštita od nakandnih zaprljanja.

Pakiranje: 2 x 5L

Cijena: 484,00 kn + pdv

Zatraži ponudu >>


Narudžba

Zatražite ponudu Ecolab higijenskih proizvoda*

* Odaberite željene artikle te ćemo vas kontaktirati s ponudom ekskluzivno za vas!

Poliranje drvenog namještaja

Cjenik

Pogledajte cjenik Ecolab higijenskih proizvoda *

* Cijene su informativnog karaktera te se nam obratite sa željenim artiklima radi ponude.

Back to top