Novosti

Novosti

Predstavljamo vam našeg klijenta, Obiteljski Dom Sveti Antun iz Sračinca, a koji je osnovan ove (2016.) godine i koji ima kapacitet 20 osoba. Namjena doma je skrb za štićenike starije dobi kao i štićenika s posebnim potrebama. Obiteljski Dom Svetog Antuna trenutno prikuplja predbilježbe, odnosno otvoren je obiteljima i štićenicima za posjetu kako bi se uvjerili u najviše standarde koji dom pruža, te kvalitetnu i zadovoljavajuću skrb za štićenike. Pod time ponajprije mislimo na sobe koje su na europskom standardu te svaka uključuje toalet i kupaonicu, klimu i TV. Jedna od prednosti doma se sastoji u tome da je to jedini dom u okolici Varaždina koji za svaku sobu omogućuje wc i tuš, odnosno potpuni komfor štićenika, za razliku od drugih domova u kojima i po deset štićenika dijeli wc i kupaonicu.  Sobe su jedno-krevetne, dvo-krevetne te postoji jedna tro-krevetna soba. U usporedbi s drugim domovima pruža vrhunski komfor u koji spada vrhunska čistoća i [...]

Ecolab EcolabelSvjesni smo da u današnje vrijeme mnogi klijenti naših poslovnih partnera drže ili zahtjevaju najviše ekološke standarde u svim područjima djelovanja. Jedan od naših partnera, Gastrocom, vlasnik boutique hotela Park je jedan od takvih primjera jer je svjestan da njegovi gosti drže i do ekoloških standarda te takvim i žele biti prepoznati u svim segmentima kojima se bave a jedna od djelatnosti je i održavanje čistoće i higijene.

Ecolab u svojem Maxx2 programu ima niz proizvoda s oznakom “Ecolabel” a koja se dodjeljuje okolišu prijateljskim proizvodima. Iz ponude izdvajamo Ecolab Maxx Windus C2 sredstvo za čišćenje staklenih površina: ogledala, prozora i ostalih površina s kojih treba ukloniti masnoću. Istražili smo na koji način se primjenjuje sredstvo u hotelu Park te nam je kolegica Marijana prikazala korištenje na djelu :-).

Pogledajte cijelu paletu ekoloških proizvoda iz Ecolabove ponude >>

Imate li potrebe za ekološkim sredstvima za čišćenje kontaktirajte nas [...]

dalbo-čišćenjeNe morate čistiti 18 sati za redom kako biste imali čistu kuću. Postoje mnogi elegantni načini na koje možete kuću održavati čistom i smanjiti vrijeme koje provodite čisteći. Donosimo vam par načina da održavate kuću čistom bez trošenja puno vremena na čišćenje.

Najbolji način da vam kuća bude čista je da spriječite da se uopće zaprlja. Kako? Prvo, nađite mjesto za sve stvari u kući. Neka svaka stvar ima svoje mjesto – na taj način svatko u kući će znati kako stvari pripadaju i kamo ih staviti te na taj način će se izbjeći nered. Jer svi znaju kamo staviti stvar, sprječavajući na taj način nered.  Ako imate odjeću koju više ne nosite, ili dekoracije koje vam više ništa ne znače – rješite ih se: donirajte, reciklirajte, ili jednostavno bacite!

Kad smo već kod čišćenja, [...]

Program čišćenja za komercijalne i industrijske objekte

Paleta MAXX2 proizvoda - siguran način za maksimiziranje učinaka čišćenja

Paleta Ecolab Maxx2 proizvoda lzazovi i troškovi održavanja čistoće objekata

Vaši izazovi:

Upravljanje osobljem i sigurnost Odrzavanje učinka i učinkovitosti čišćenja Različite vrste površina koje zahtijevaju namjenska sredstva za čišćenje Higijenski standardi specifični za klijenta Višestruki materijali i odgovarajuće preporuke za čišćenje Suvremeni propisi i smjernice koji utječu na sva područja vaseg poslovanja, na primjer: mjere sigurnosti, mjere skladištenja, plaće i porezi.

 

… osoblje predstavlja najveći trošak u poslovima održavanja čistoće objekata – zar ne biste trebali zaštititi vaEcolab_struktura_troskova_odrzavanja_objekatašu najveću investiciju?
Predstavljamo MAXX2… najsigurniji način za maksimiziranje učinaka čišćenja:

 

Paleta proizvoda za čišćenje MAXX2 uzima u obzir sve vaše ključne izazove i poboljšava sigurnost vašeg najvećeg ulaganja i imovine – vašeg tima.

Ecolab je razvio paletu proizvoda MAXX2 [...]

Razgovarali smo s našim klijentima, vlasnicima „Medine Škrinje“, jednog od najpopularnijih varaždinskih ugostiteljskih mjesta te vam ovim osvrtom ukazujemo i na naš doprinos popularnosti Medine Škrinje. Odmah na početku, da rješimo misterij imena: „Medina Škrinja“ je spoj dva partnera „Mede“ (nadimak s košarkaških terena, pravim imenom Domagoj Marić) i izvedenice iz prezimena Marka Škrinjarića – „Škrinje“.

Dalbo - Medina škrinja - Medo i Škrinja

Komentar: ležerni Škrinja i Medo

Medina škrinja - palaća Zakmardy

Komentar: palača Zakmardy u čijem podrumu je smještena Medina škrinja

Medina škrinja - terasa

Komentar: Terasa Medine škrinje otvorena prema parku i maneken Medo (ak niste znali koji je koji)

Zanimalo nas je kako [...]

Dalbo kućaPrva mjera brige o sebi i odbacivanja stresa je osiguravanje čiste i uredne okoline u kojoj živite. I naravno, to je jedan mali korak ka sreći. Život u neurednoj kući može negativno utjecati na vaše raspoloženje i utjecati na to da želite pobjeći od svog osobnog prostora umjesto da mu se vraćate kao pravom domu. Imate li svoju sliku sebe u maloj, slatkoj, cvijećem okruženoj i urednoj, čistoj kući?

Organizirajte izbacivanje i čišćenje svakog mjeseca kako biste osigurali da se nered u vašem domu ne širi i povećava. Navesti ćemo vam savjete za čišćenje i rješavanje nepotrebnih stvari iz vašeg doma,  kako bismo vam pomogli rješiti se stvari koje vam nisu potrebne!

 

 

 

Stari časopisi

Dalbo stari časopisiRješite [...]

O Gastrocomu

Dalbo je dobavljač varaždinskom ugostiteljskom poduzeću Gastrocom d.o.o., koji u svom sastavu ima hotel, pansion, nekoliko restorana i caffe barova. Restorani u sklopu poduzeća Gastrocom, a koje opskrbljuje Dalbo jesu Restoran Park, Pansion-restoran Garestin, Verglec, Restoran-Aquacity, Bistro Kula, Caffe bar Ritz, Lounge bar Ritz, Caffe bar Autobusni kolodvor i Kavana Galerija. Ipak Gastrocom je najponosniji na svoju najznačajniju kapitalnu investiciju – Park Boutique Hotel s 4 zvjezdice. Upravo vam u ovom postu predstavljamo Park Boutique Hotel i naš doprinos njegovom uspjehu.

 

Hotel Park Varaždin

Komentar: pogled na ulaz u hotel

Terasa hotela Park Varaždin

Komentar: pogled na bočnu stranu i terasu Hotela Park u Varaždinu gdje se vidi doprinos Dalba baldahinima uređenju terase

Park Boutique Hotel

Park Boutique Hotel je otvoren 4.12.2015. [...]

Dalbo d.o.o. u suradnji s Ecolabom pruža potpuna higijenska rješenja za restorane u sklopu promgara 360 stupnjeva zaštite.

Dalbo i Ecolab – pravi partneri za vas!

Osigurana je bezbrižnost. Zahvaljujući iskustvu od više desetaka godina koje Ecolab ima u području prehrambene industrije, Ecolab zna koliko vam je važna sigurnost hrane, higijena i čistoća. Mi razumijemo da
potrošačko ponašanje i izbor potiču potrebu za fleksibilnošću i prepoznavanjem brenda. Financijski pritisci i stalno usklađivanje poslovanja propisima utječu na vašu radnu učinkovitost stoga trebate partnera koji u potpunosti razumije izazove s kojim se susrećete i koji će osigurati dodanu vrijednost vašem poslu. Vjerujemo kako, vodeći se za pozitivnim iskustvima gostiju, pomažemo restoranima privući više gostiju, zadržati više gostiju, smanjiti ukupne troškove i izgraditi bolji ugled.

Izazovi s kojima se susrećete:

zadovoljstvo gostiju i zadržavanje gostijuRestoran shema radna učinkovitost i poboljšanje kvalitete profitabilno poslovanje usklađenost poslovanja zakonima

 

POZADINSKI DIO OBJEKTA

HBC - POZIVNICA

ecolab nalco

Nakon što je 2011. godine Ecolab kupio kompaniju Nalco za 5,4 milijardi dolara investicija se pokazala punim pogotkom.
Rezultati Ecolaba i Nalca su u 2014. godini premašili sva očekivanja.

ClipboardEcolab Airspexx

Patentirani Ecolabov koncept higijene zraka –Airspexx, vodeća je, ako ne i jedina, aktivna metoda redukcije mikroorganizama u zraku, čak i tijekom postupka prerade namirnica. Airspexx kontinuirano uklanja kvasce i plijesni kao i različite tipove bakterija u prostoriji prije nego dospiju na površinu namirnice i naruše joj kvalitetu.

ethical companies ecolab

Ecolab je i u 2015. godini odabran među najetičnije svjetske kompanije od strane Ethisphere Instituta, već devetu godinu zaredom.

Back to top